Truca'ns 93 246 32 00

Atenció al públic

Dl - Dv 08:45 - 11:00
Dl - Dm 17:00 - 18:00

C/ Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

93 246 32 00

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Oferim el servei de menjador amb cuina pròpia en el centre. Una empresa externa garanteix la qualitat del servei a través de l’elaboració de menús adequats a les edats dels nostres alumnes.

Plataforma digital

Per facilitar la comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa comptem amb les TIC. Tots els estudiants/es de tenen un usuari per accedir a clikedu, a les aules virtuals i accés a Google apps per a educació. Personal especialitzat orienta alumnes i famílies en el seu bon ús.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei a criteri dels mestres i professors.
L’equip de l’escola es coordina amb els serveis educatius que el Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona posen a l’avast de l’escola.

Servei d’acollida

Servei destinat a les famílies que els hi suposa un trasbals horari deixar o recollir els fills/es a l’escola. Els nens i nenes estaran sota la supervisió de personal de l’escola.
Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida de dilluns a divendres de 8 a 9h del matí i de 17 a 18 hores tarda.

Per fer un ús puntual del servei, es pot comunicar a porteria al mateix moment (per telèfon o en persona). Si es vol de forma permanent, cal apuntar-se a secretaria.

null

EXTRAESCOLARS

L’escola és un lloc extraordinari
d’aprendre, sigui l’hora que sigui.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.