Truca'ns 93 246 32 00

Atenció al públic

Dl - Dv 08:45 - 11:00
Dl - Dm 17:00 - 18:00

C/ Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

93 246 32 00

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Oferim el servei de menjador amb cuina pròpia en el centre. Una empresa externa garanteix la qualitat del servei a través de l’elaboració de menús adequats a les edats dels nostres alumnes.

Projecte CAP'S

Un programa competent i innovador dissenyat per a fer arribar a la teva escola natius anglesos com a auxiliars de conversa, amb l’objectiu de millorar les habilitats orals dels estudiants en anglès.

Plataforma digital

Per facilitar la comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa comptem amb les TIC. Tots els estudiants/es de tenen un usuari per accedir a clikedu, a les aules virtuals i accés a Google apps per a educació. Personal especialitzat orienta alumnes i famílies en el seu bon ús.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei a criteri dels mestres i professors.
L’equip de l’escola es coordina amb els serveis educatius que el Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona posen a l’avast de l’escola.

Projecte Chromebooks

Fa molts anys que a l’escola apostem per les noves tecnologies i les necessitats educatives i la velocitat de les noves tecnologies augmenten i calia incrementar el número d’ordinadors a l’escola.

Servei d’acollida

Servei destinat a les famílies que els hi suposa un trasbals horari deixar o recollir els fills/es a l’escola. Els nens i nenes estaran sota la supervisió de personal de l’escola.
Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida de dilluns a divendres de 8 a 9h del matí i de 17 a 18 hores tarda.

null

EXTRAESCOLARS

L’escola és un lloc extraordinari
d’aprendre, sigui l’hora que sigui.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.